Faceți căutări pe acest blog

Nesimtire

Mi-a venit si mie randul sa imi iau o teapa mare cat mine.Cu cat sunt mai draguta,cu atat oamenii isi bat mai mult joc de mine.Si pentru ca nu mai suport nesimtirea,am decis sa fac si eu ce fac si alte blog-uri:sa imi spun supararile.O voi spune pe cea mai mare,de la care am luat cea mai mare teapa,cu un telefon Panasonic,care este"folosit foarte putin".Prostia mea a fost ca nu m-am interesat din ce an este telefonul ,desi arata ca nou.Culmea:mi se spune ca bateria tine 3 zile nefolosit.da,tine.Folosit,o zi intreaga vorbit incontinuu.Nu,doar cateva minute.Dar pot sa spun ceva?Cand persoana de la care l-am luat se jura pe multe?Nu.Nu pot.Nu mai intru in detalii cu nimic,si nu ma voi certa cu nimeni.Doar atat va ofer.Blog-ul ei,si sa aveti grija ce cumparati de acum de pe blog-uri,mai ales electronice.Daca nu sunt noi,degeaba nu vi le da cineva.
Initial am facut schimb cu Ramona,totul a fost bine.Apoi,m-am lamurit.Nu ea m-a deranjat, ci faptul ca nu mi-a mai acceptat telefonul inapoi.Pana si de la magazin cand cumperi ceva,ai garantie.In primza zi de la primire,telefonul parea in regula,s-a descarcat si nu mi-am facut griji.Apoi iar s-a descarcat si iar si iar.dar normal.Eu sunt vinovata,ca am spus ca e bun la inceput si apoi imi venea sa il arunc pe geam.

Mare grija ce cumparati si de la cine!



Si blog-ul cu pricina:


http://haineaccesoriisifardurideosebite.blogspot.com/

9 comentarii:

  1. Naspa, vad ca se inmultesc cazurile de neintelegeri, teapa si asa mai departe, halucinant cu atat mai mult cu cat proprietarele si-o dau in stamba. Ma irita ca se judeca oamenii ce doresc sa informeze astfel de cazuri si nu fapta in sine.. pana unde se va merge .. nu se stie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai zic nimic.Fapta e consumata.110 lei s-au dus,bani pentru care am muncit degeaba.Am renuntat sa mai cumpar de pe blog-uri lucruri.Doar de la persoanele de la care am mai luat voi cumpara,pentru ca am incredere.In rest,din magazin,sa fiu sigura ca nu am probleme.si am si garantie.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu neg ca n-ai fi multumita de ce ti s-a intamplat dar stiu si ca esti nr 1 in randul talhariilor...marfa care o dai oamenilor e falsa si preturile sunt exagerate.minti poporul faci pe victima si razi de lume.ai pagubit o gramada si inca iti mai pui obrazul la vedere.am martori.esti o nesimtita tu si site-ul tau mincinos cu produse ieftine.

    RăspundețiȘtergere
  4. am sa demonstrez lumii ce produse ne vinzi.profiti de faptul ca noi ceilalti majoritatea nu prea facem diferenta intre original si fals,intre calitate si mizerie.sa iti fie rusine.daca imi vei replica ...iti voi aduce toate dovezile de care vorbesc si alte persoane nemultumite.de ce au cumparat de la tine,DE EVITAT CUTIUTA MUZICALA!

    RăspundețiȘtergere
  5. Marfa falsa?Nu stiu despre ce tot vorbesti.Nu am vandut nimanui nimic fals.Si ce nu inteleg...am produse cu preturi exagerate,dar produse ieftine?Ai probleme,ca nu spui nimic logic.Poti sa vii cu cate dovezi doresti.Putin imi pasa.Nu fac circ aici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu mai raspund umilintelor voastre.Si la rautati.Daca la asta va pricepeti cel mai bine,aveti cale libera.

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim ..banuiesc ca tu esti blogu cu pricina. Nu te mai fa de ras si intoarce te pe blogu tau. E clar ca nu poti sa gasesti scuze pt acuzatiile care ti se aduc ...si acum devii penibila incercand sa fii tu cea care acuza. E problema ta daca nu esti multzumita de imagine care o ai printre ai bloggeri , dar nu ii acuza tu pe altii care pana acum au stiut sa fie corecte cu persoanele cu care au colaborat. Deci ....incearca sa ne scutesti cu prezenta ta ..pt ca oricum oameni ca tine gasim destui in Romania . Mult succes in continuare cu bloggu tau

    RăspundețiȘtergere
  8. sunteti penali cu hainele voastre second-hand.va vindeti toate rablele din dulap.si le mai numiti "vintage" :))) vai de voi

    RăspundețiȘtergere

Commentarii